Image

Dapas Compliance Manager

De eerste SAAS oplossing voor het complete riskproces binnen accountantskantoren.

Dapas, de bedenker van de Dapas Process Manager, is begin 2018 gestart met de ontwikkeling van de Dapas Compliance Manager (DCM).

Met de DCM willen we de on boarding en het voortzetten van een cliënt en opdracht faciliteren, zeg maar de cliënt- en opdrachtacceptatie/continuatie voor een accountantskantoor conform de wet en regelgeving.

Zowel voor de:

  • Audit (WTA);
  • Non Audit (NVKS);
  • Overige dienstverlening.

Elk kantoor weet dat hier steeds meer de nadruk op komt te liggen, maar vreemd genoeg is daar geen goede softwareoplossing voor bedacht. Het optimaliseren van werkprocessen doen we al met de DPM. De behoefte om ook het compliance/riskproces te standaardiseren is groot op accountantskantoren. Daardoor ontstaat er ook meer inzicht in het hele riskproces voor alle medewerkers binnen het accountantskantoor.

Onder het motto “leuker kunnen we het niet maken maar wel makkelijker” komen we eind 2018 met versie 1.0 van de DCM op de markt. Heeft u de functie van Compliance Manager neem dan contact met ons op, want u gaat blij worden van onze DCM.

SNN KEI

De Dapas Compliance Manager word mede mogelijk gemaakt door SNN KEI.

In januari 2018 is Dapas gestart met een geheel nieuwe ontwikkeling, de Dapas Compliance Manager. Dit vanwege de grote behoefte die in de accountancy markt bestaat aan een geïntegreerde compliance oplossing. Om dit te realiseren zijn nieuwe ontwikkelmethodes en goed project management nodig binnen Dapas. Om deze kennis op te bouwen en de DCM te ontwikkelen zijn binnen Dapas 2 nieuwe functies noodzakelijk. Mede dankzij de Kennis en Innovatie regeling 2018 van SNN heeft Dapas een project manager en senior developer kunnen inhuren. 

Image